Diabetes verpleegkundige

Huisartsenpraktijk LemmerRijn beschikt over een diabetes verpleegkundige

Huisartsenpraktijk LemmerRijn is een gespecialiseerde groepspraktijk waarin drie huisartsen, een verpleegkundig specialis/diabetes verpleegkundige, een praktijkverpleegkundig en vier assistentes werkzaam zijn. De gemeenschappelijke missie van de medewerkers van huisartsenpraktijk LemmerRijn is, om aan haar patiënten een optimale en toegankelijke gezondheidszorg te bieden. Om dit in de dagelijkse praktijk waar te kunnen maken, beschikken de huisartsen van huisartsenpraktijk LemmerRijn over ruime behandel- en onderzoeksfaciliteiten en ervaren gespecialiseerde verpleegkundigen.

Onze diabetes verpleegkundige werkt nauw samen met de huisartsen

Onze ervaren diabetes verpleegkundige werkt als gespecialiseerde diabetes verpleegkundige geheel zelfstandig. Zij heeft haar eigen spreekuur en bezoekt indien noodzakelijk ook patiënten thuis. Als diabetes verpleegkundige staat zij steeds in nauw contact met uw huisarts, zodat u als diabetespatiënt van een optimale gezondheidszorg verzekerd bent. Het grote voordeel voor u als diabetes patiënt is, dat na het eerste contact onze diabetes verpleegkundige steeds een nieuwe afspraak met u zal maken. U wordt door haar blijvend intensief begeleid. Als geen ander zal zij eventuele veranderingen in uw gezondheidssituatie waarnemen en tijdig en preventief ingrijpen.

Het takenpakket van onze diabetes verpleegkundige is veelomvattend

Onze diabetes verpleegkundige is aangesloten bij de EADV. Dit is de beroepsorganisatie voor gespecialiseerde diabeteszorgverleners. Het takenpakket van onze verpleegkundige is veelomvattend. Naast het bewaken van uw gezondheidstoestand geeft onze diabetes verpleegkundige voorlichting over uw ziektebeeld, symptomen die zich kunnen voordoen, uw medicatiegebruik en leef- en voedingsregels. Daarnaast leert onze verpleegkundige hoe u het beste kunt handelen bij problemen en calamiteiten die zich kunnen voordoen. Kortom u kunt een optimale begeleiding van onze diabetes verpleegkundige verwachten.

Voor het maken van een afspraak met de diabetes verpleegkundige van huisartsenpraktijk LemmerRijn belt u een van onze assistentes tussen 08:00 - 17:00 telefoon 0514 - 56 49 00.