Dokter Lemmer

Huisartsenpraktijk LemmerRijn: de gespecialiseerde dokter in Lemmer

Bent u op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde dokter in de regio Lemmer? Dan nodigen wij u uit om met uw gezin eens langs te komen voor een kennismakingsgesprek met een van onze gespe- cialiseerde dokters in Lemmer. Want alleen dan kunnen u en uw gezinsleden ervaren of de persoonlijke benadering van huisartsenpraktijk LemmerRijn in Lemmer bij u en uw gezinsleden past.

Onze dokters in Lemmer staan voor een toegankelijke gezondheidszorg

Dokterspraktijk LemmerRijn is een gespecialiseerde groepspraktijk waarin 4 huisartsen, een praktijkverpleegkundige, een verpleegkundig specialist en 4 assistentes werkzaam zijn. De gemeenschappelijke missie van de medewerkers van dokterspraktijk LemmerRijn is, om aan haar patiënten een optimale en toegankelijke gezondheidszorg te bieden. Om dit waar te kunnen maken beschikken de dokters van dokterspraktijk LemmerRijn over ruime behandel- en onderzoeksfaciliteiten en worden zij ondersteund door een praktijkverpleegkundige en een verpleegkundig specialist voor het intensief begeleiden van patiënten met een chronische aandoening.

Praktijkaccreditering – een extra kwaliteitsvignet van uw dokter in Lemmer

De doelstelling van de medewerkers van dokterspraktijk LemmerRijn is om aan haar patiënten een optimale en toegankelijke gezondheidszorg te bieden. Onze dokters doen dit door zich te specialiseren, waardoor u als patiënt een beroep kunt doen op uw eigen dokter in Lemmer en niet doorverwezen hoeft te worden naar een andere dokter of specialist. Er zijn intensieve samenwerkingsverbanden met de regionale ziekenhuizen, specialisten, ziekenhuislaboratoria van het Antonius Ziekenhuis te Sneek, Ziekenhuis de Tjongerschans te Heerenveen en het Reinier MDC te Delft. Om een optimale kwaliteit van onze zorg te kunnen realiseren zijn wij het afgelopen jaar gestart met praktijkaccreditering - een extra kwaliteitsvignet voor de praktijk.

Voor een (kennismakings) afspraak met een van de dokters van huisartsenpraktijk LemmerRijn belt u tussen 08:00 - 17:00 telefoon 0514 - 56 49 00.