Huisartsen Lemmer

Zeer gevarieerd aanbod huisartsen Lemmer

In tegenstelling tot veel plaatsen in Nederland beschikt Lemmer over een relatief groot aantal huisartsen. Wanneer u in de regio Lemmer komt wonen of woonachtig bent heeft u bovendien een vrije keuze voor welke huisarts u en uw gezinsleden kiezen. Het grote voordeel hiervan is, dat u uit de beschikbare huisartsen in Lemmer de huisarts kunt kiezen die het beste bij u past.

Huisartsenpraktijk LemmerRijn beschikt over gespecialiseerde huisartsen

Huisartsenpraktijk LemmerRijn is een gespecialiseerde groepspraktijk in Lemmer, waarin drie huisartsen, een nurse practitioner, een verpleegkundig specialist en vijf assistentes werkzaam zijn. De gemeenschappelijke missie van de medewerkers van huisartsenpraktijk LemmerRijn is, om aan haar patiënten een optimale en toegankelijke gezondheidszorg te bieden. Om dit in de dagelijkse praktijk waar te kunnen maken, beschikken de gespecialiseerde huisartsen van huisartsenpraktijk LemmerRijn over ruime behandel- en onderzoeksfaciliteiten. Daarnaast wordt het team huisartsen in Lemmer ondersteund door o.a. een praktijkverpleegkundige voor het intensief begeleiden van patiënten met een chronische aandoening.

Huisartsenpraktijk LemmerRijn in Lemmer is het gehele jaar geopend

De gespecialiseerde artsen van huisartsenpraktijk LemmerRijn willen aan hun patiënten een optimale en toegankelijke gezondheidszorg bieden. Persoonlijk contact en een vertrouwde omgeving zijn volgens de visie van onze huisartsen in Lemmer belangrijke kernwaarden. Mede om deze redenen is onze huisartsenpraktijk in Lemmer het gehele jaar tijdens kantooruren geopend. Onze gespecialiseerde huisartsen staan u op een herkenbare mensgerichte wijze te woord en kennen uw achtergronden als geen ander. U hoeft dus niet telkens uw medische geschiedenis te vertellen. Tevens kunt u dankzij de vele specialisaties van onze huisartsen bij ons terecht voor een groot aantal medische keuringen. Daarnaast kunt u een beroep doen op intensieve begeleiding door een eveneens gespecialiseerde verpleegkundige.

Voor een (kennismakings) afspraak met een huisarts of de gespecialiseerde verpleegkundige van huisartsenpraktijk LemmerRijn belt u tussen 08:00 - 17:00 telefoon 0514 - 56 49 00.