Huisartsenpraktijk Lemmer

LemmerRijn de gespecialiseerde huisartsenpraktijk in Lemmer

Huisartsenpraktijk LemmerRijn is een gespecialiseerde groepspraktijk in Lemmer, waarin drie gespecialiseerde huisartsen, een praktijkverpleegkundige, een verpleegkundig specialist en vier assistentes werkzaam zijn. De gemeenschappelijke missie van de medewerkers van huisartsenpraktijk LemmerRijn is, om aan haar patiënten een optimale en toegankelijke gezondheidszorg te bieden. Om dit in de dagelijkse praktijk waar te kunnen maken, beschikken de gespecialiseerde huisartsen van huisartsenpraktijk LemmerRijn over ruime behandel- en onderzoeksfaciliteiten en worden zij voor het bieden van intensieve zorg ondersteund door praktijkverpleegkundige en verpleegkundig specialist.

De huisartsenpraktijk in Lemmer voor een toegankelijke gezondheidszorg

Het bieden van een toegankelijke gezondheidszorg aan onze patiënten vinden wij een van de speerpunten van onze huisartsenpraktijk in Lemmer. Om deze reden hebben wij er voor gekozen om het gehele jaar tijdens kantooruren open te zijn, omdat we alleen dan een persoonlijke en optimale gezondheidszorg kunnen garanderen. Daarnaast hebben wij als huisartsenpraktijk in Lemmer er voor gezorgd, dat patiënten met een chronische ziekte en / of ouderen op een intensieve zorg en begeleiding kunnen rekenen. Onze huisartsenpraktijk beschikt over ervaren en gespecialiseerde praktijkverpleegkundige en verpleegkundig specialist.

Onze artsen zijn van overheidswege aangesteld en gecertificeerd voor keuringen

De huisartsen van onze huisartsenpraktijk in Lemmer hebben zich gespecialiseerd in een groot aantal disciplines. Om deze reden zijn wij van overheidswege officieel aangesteld en gecertificeerd voor het verrichten van een groot aantal officiële keuringen. Als patiënt van Huisartsenpraktijk LemmerRijn profiteert u daar van. U moet dan denken aan rijbewijs keuringen, medische keuringen voor hypotheken, medische keuringen voor verzekeringen en arbeidsongeschiktheidscontroles.

Maar ook specialistische keuringen die slechts door een selecte groep gespecialiseerde artsen verricht mogen worden zoals binnenvaartkeuringen en scheepvaartkeuringen vinden bij huisartsenpraktijk LemmerRijn plaats. Dit past bij onze visie om aan onze patiënten een optimale gezondheidszorg aan te kunnen bieden.

Voor meer informatie of een consult bij een huisarts of de gespecialiseerde verpleegkundige van huisartsenpraktijk LemmerRijn belt u tussen 08:00 - 17:00 telefoon 0514 - 56 49 00.