Medische keuringen

Groot aanbod medische keuringen bij huisartsenpraktijk LemmerRijn

Huisartsenpraktijk LemmerRijn is een groepspraktijk waarin drie huisartsen, een nurse practitioner, een verpleegkundig specialist en vijf assistentes werkzaam zijn. De gemeenschappelijke missie van de medewerkers van huisartsenpraktijk LemmerRijn is, om aan haar patiënten een optimale en toe- gankelijke gezondheidszorg aan te bieden. Om dit in de dagelijkse praktijk waar te kunnen maken beschikken wij over ruime behandel- en onderzoeksfaciliteiten en onderscheiden wij ons onder andere op het gebied van medische keuringen. U kunt de huisartsenpraktijk LemmerRijn onder meer inscha- kelen voor de volgende medische keuringen:

  • Rijbewijs keuringen
  • Scheepvaartkeuringen
  • Binnenvaartkeuringen
  • Medische keuringen voor hypotheken
  • Medische keuringen voor verzekeringen
  • Arbeidsongeschiktheidscontroles

Ervaren en gespecialiseerde artsen voeren de medische keuringen uit

Wij verzorgen niet alleen medische keuringen voor de inwoners uit de regio Lemmer, maar ook voor mensen buiten ons eigen verzorgingsgebied. Bovendien kunt u voor keuringen bij Huisartsenpraktijk LemmerRijn altijd op korte termijn terecht. Alle medische keuringen bij Huisartsenpraktijk LemmerRijn worden volgens de laatste richtlijnen door ervaren en gespecialiseerde artsen verricht. De artsen van huisartsenpraktijk LemmerRijn zijn officieel van overheidswege aangesteld voor het verrichten van scheep- en binnenvaartkeuringen.

Voor meer informatie over of het maken van een afspraak voor een medische keuring belt u tussen 08:00 - 17:00 telefoon 0514 - 56 49 00.