Nieuws en wetenswaardigheden

 

Nieuwe Praktijkassistente

Per 1 januari 2017 is Melissa Romberg aangenomen als praktijkassistente van LemmerRijn. Wij zijn blij dat ze ons team is  komen versterken.

 

Verbouwing

Per 1 januari 2017 is de laboratoriumkamer grondig verbouwd en opgeknapt. In deze kamer worden de bloedafnames gedaan. Ook worden bijvoorbeeld de gehoortesten in deze kamer verricht.

 

NHG praktijkaccreditering

Sinds 2013 draagt LemmerRijn het accreditatielogo van het Nederlands Huisartsen Genootschap. Daarmee voldoet de praktijk aan de hoge kwaliteitsstandaarden van de NHG voor verantwoorde en toetsbare eerstelijnsgezondheidszorg.  

Afgelopen juli (2016) heeft huisartsenpraktijk LemmerRijn weer de jaarlijkse audit gehad in het kader van  de Praktijkaccreditatie (kwaliteitswaarborg van de NHG-praktijkaccreditering). Ook dit jaar is de kwaliteit van zorg en de organisatie van de praktijk weer met een  voldoende beoordeeld.

 

Uitbreiding spreekuurtijden en digitale agenda

Vanaf 1 juli 2016 zijn wij gestart met een uitbreiding van de spreekuurtijden. Indien gewenst kan men gebruik maken van het vroege ochtendspreekuur van 7.00–8.00 uur en het late middagspreekuur van 17.00–18.00 uur. Deze beide spreekuren zijn altijd op afspraak en hiervoor dient u  contact op te nemen met een van onze praktijkassistentes. Zij zullen een afspraak voor u vastleggen. 

Tevens is het mogelijk om via de website zelf een afspraak te plannen in de digitale agenda van onze praktijk.