Scheepvaartkeuring

De huisartsenpraktijk voor alle medische Binnenvaart en Zeevaart keuringen

Huisartsenpraktijk LemmerRijn is een gespecialiseerde groepspraktijk waarin drie huisartsen, een nurse practitioner, een verpleegkundig specialist en vijf assistentes werkzaam zijn. De gemeenschappelijke missie van de medewerkers van huisartsenpraktijk LemmerRijn is, om aan haar patiënten een optimale en toegankelijke gezondheidszorg te bieden. Om dit in de dagelijkse praktijk waar te kunnen maken, beschikken de gespecialiseerde huisartsen van huisartsenpraktijk LemmerRijn over ruime behandel- en onderzoeksfaciliteiten.

Door het ILT gecertificeerd voor het verrichten scheepvaartkeuringen

De gespecialiseerde huisartsen van huisartsenpraktijk LemmerRijn streven er naar om aan alle patiënten een optimale en toegankelijke gezondheidszorg in de breedste zin van het woord aan te bieden. Om dit in de dagelijkse praktijk waar te kunnen maken horen specialisaties op terreinen zoals scheepvaart- keuringen hier zeker bij. Als huisartsenpraktijk zijn wij gecertificeerd door de Inspectie Leefomgeving en Transport van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu om zowel de Medische Keuring Zeevaart als de Medische Keuring Binnenvaart te verrichten.

Rijnpatent, Groot vaarbewijs, Dienstboekje en Klein vaarbewijs

Voor een scheepvaartkeuring maakt het in principe niet uit waar u woonachtig bent. U kunt de gespe- cialiseerde huisartsen van onze praktijk in Lemmer inschakelen voor elke Zeevaart- en Binnenvaart- keuring zoals Rijnpatent, Groot vaarbewijs en Klein vaarbewijs. Bovendien kunt u voor scheepvaart- keuringen bij Huisartsenpraktijk LemmerRijn altijd op korte termijn terecht dan wel op een flexibel tijdstip dat bij uw agenda past. Vanzelfsprekend worden alle keuringen bij huisartsenpraktijk LemmerRijn volgens de laatste richtlijnen en door gespecialiseerde artsen verricht.

Voor meer informatie over of het maken van een afspraak voor een Zeevaartkeuring of Binnenvaartkeuring belt u tussen 08:00 - 17:00 telefoon 0514 - 56 49 00.